Vantevo og Furoria (Hadsel ASVO): Implementering av Washd.ID

20. september 2023 etter
Vantevo og Furoria (Hadsel ASVO): Implementering av Washd.ID
Vantevo AS, Steinar Mc Shane Eriksen

Vantevo og Furoria: Implementering av Washd.ID


I en verden der teknologi raskt blir globalisert, er det forfriskende å se lokale bedrifter støtte hverandre. Vantevo, et norsk selskap spesialisert innen IT og softwareutvikling, nylig samarbeidet med Hadsel ASVO, en del av Furoria, for å implementere vår skreddersydde WMS-system, Washd. Denne opplevelsen har ikke bare vært et teknologisk framsteg, men også en flott opplevelse.


Mitt team, inkludert meg selv og min kollega Gard, reiste til Hadsel med stor forventning. Det vi møtte var en kombinasjon av fantastiske mennesker og spektakulær natur. Det å drive forretning i slike idylliske omgivelser gjorde jobben enda mer givende. 


Hadsel ASVO har nå byttet navn til Furoria, en virksomhet dedikert til å skape meningsfulle arbeidsplasser og inkluderende miljøer. Deres målsetninger resonnerer sterkt med Vantevos egen visjon, og det var naturlig for oss å søke et samarbeid. Du kan lære mer om dem på deres nettside.


Vår spesialtilpassede software Washd ble implementert i vaskeriet hos Hadsel ASVO. Dette var en sømløs prosess som illustrerte styrken i å ha lokal, tilpasset software. Vår tilnærming tillater oss å tilby presise løsninger som samsvarer med kundens unike behov, noe som er spesielt viktig for virksomheter som Furoria.
En av de mest innovative aspektene ved vår Washd-software er den geniale sorteringsløsningen. Dette er spesielt viktig for vaskerier som håndterer beboertøy, hvor sortering kan være en tidkrevende og komplisert oppgave. Washd har effektivisert denne prosessen til det punktet hvor det blir lekende lett.


Vår unike sorteringsfunksjon hjelper medarbeiderne å raskt identifisere og sortere beboertøyet etter vask. Denne løsningen er ikke bare tidseffektiv, men også feilresistent, noe som betyr at det minimerer sjansene for feilsortering eller tap av klær. Dette er en utrolig fordel for vaskerier, som Furorias i Hadsel, hvor nøyaktighet og effektivitet er avgjørende.


Ved å implementere denne sorteringsløsningen, har vi opplevd at vaskerioperasjoner kan forbedre sin produktivitet dramatisk, samtidig som de sikrer høy kvalitet og tilfredshet for både beboere og ansatte. Dette er bare ett eksempel på hvordan Washd kan spesialtilpasses for å møte unike behov i vaskeribransjen.
Det var et stolt øyeblikk for oss å se en norsk bedrift som Hadsel ASVO satse på en norsk-utviklet, spesialtilpasset software-løsning. Dette beviser at norsk innovasjon ikke bare kan konkurrere på en global arena, men også gir lokale bedrifter de beste løsningene for deres spesifikke behov.Vår opplevelse i Hadsel har vært enormt positiv, og vi er optimistiske med tanke på hva fremtiden har i vente. Samarbeidet med Furoria er bare starten på en langvarig forbindelse vi håper å bygge. Vi ser frem til flere prosjekter og flere muligheter for å bringe norsk teknologi til lokale bedrifter over hele landet.Vi er enormt takknemlige for at Furoria har valgt å satse på Vantevo og vår software Washd. Å jobbe i hjertet av den norske naturen, med mennesker som er lidenskapelig opptatt av sitt arbeid, var en utrolig opplevelse. TakkFuroria for deres tillit og samarbeidsvilje. Vi ser frem til et lang og godt samarbeid med dere.