Softwareutvikling

Vi spesialiserer oss på skreddersydd programvareutvikling for våre kunder. Med vår ekspertise og dedikerte tilnærming leverer vi løsninger som oppfyller dine unike behov. Ta kontakt i dag for å få skreddersydde programmer som tar din virksomhet til nye høyder.

Kontakt oss


Softwareutvikling med Vantevo AS: Fremtidens teknologi i dine hender


I en verden som konstant forandrer seg, er softwareutvikling mer enn bare programmering; det er kunsten å skape løsninger som gir liv til dine ideer. Hos Vantevo AS, har vi dedikert oss til å forme fremtiden gjennom banebrytende og innovativ software som ikke bare tilfredsstiller behovene, men også overgår forventningene.


Vårt engasjement: Innovasjon møter kvalitet


Hva gjør Vantevo AS annerledes? Det er vårt ukuelige engasjement for å skape eksepsjonelle produkter. Fra planlegging til levering, tilbyr vi fullstendig transparente og skreddersydde løsninger som fokuserer på din suksess.


Skreddersydd Softwareutvikling

Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine unike krav. Vår erfaring med et bredt spekter av teknologier sikrer at vi kan bygge den perfekte løsningen for din virksomhet.


Integrasjonsløsninger: 

Forbedre din forretningsflyt med våre sømløse integrasjonsløsninger. Vår ekspertise innenfor ulike bransjestandarder gjør oss i stand til å koble dine systemer sammen på en effektiv og sikker måte.


Banebrytende teknologi: 

Vi er alltid ett skritt foran i teknologikappløpet. Våre innovasjoner driver markedet fremover, og vi tar stolthet i å være pionerer innenfor vårt felt.


Vår prosess: Fra idé til virkelighet


1. Analyse og planlegging: Vi starter med å forstå dine mål og behov for å skape en omfattende og veldefinert strategi.

2. Design og utvikling: Våre talentfulle designere og utviklere jobber sammen for å realisere din visjon.

3. Testing og kvalitetssikring: Vi sikrer at vår software møter de høyeste kvalitetsstandardene gjennom grundig testing.

4. Lansering og støtte: Din suksess er vår prioritet. Vi tilbyr kontinuerlig support og vedlikehold for å sikre at programvaren alltid presterer på sitt beste.


Kundeorientert tilnærming


Din tilfredshet er hjertet i vår virksomhet. Våre kunder er partnere, og vi jobber tett sammen for å nå felles mål. Fra små startups til store konsern, har Vantevo AS hjulpet utallige virksomheter med å oppnå teknologisk suksess.Programmeringsspråkene som former fremtiden


I hjertet av enhver suksessfull softwareutvikling ligger et nøye utvalg av programmeringsspråk som muliggjør de mest innovative og effektive løsningene. Vantevo AS spesialiserer seg i en rekke av bransjens mest etterspurte og pålitelige teknologier. La oss utforske hvordan vi anvender disse språkene:

PHP & Laravel:

PHP, en bærebjelke i webutvikling, sammen med Laravel, en av de mest kraftfulle PHP-rammeverkene, gir oss fleksibiliteten til å bygge responsive og sikre webapplikasjoner. Vår dype kunnskap i disse teknologiene sikrer at prosjektene leveres med optimal ytelse og skalerbarhet.


Vue.js & React JS:

For å skape dynamiske brukeropplevelser bruker vi Vue.js og React JS. Disse JavaScript-rammeverkene gir oss muligheten til å utvikle interaktive og brukervennlige grensesnitt. Vår ekspertise i disse teknologiene garanterer en jevn og behagelig brukeropplevelse på tvers av alle enheter.


React Native:

Mobilapputvikling har aldri vært så smidig som med React Native. Vi bygger native apps som gir en sømløs og høyeffektiv brukeropplevelse på både iOS og Android. Med React Native, leverer vi mobilapplikasjoner som føles naturlige og fungerer feilfritt.


C & C++:

C og C++ er grunnleggende programmeringsspråk som brukes til å skape høyeffektiv software. Deres ytelse og hastighet gjør dem ideelle for systemprogrammering og ressursintensive applikasjoner. Vår kompetanse i disse språkene gir oss muligheten til å utvikle løsninger som er både kraftige og effektive.


Python:

Python er kjent for sin lesbarhet og allsidighet. Det brukes i alt fra webutvikling til kunstig intelligens og dataanalyse. Vantevo AS bruker Python for å skape robuste og fleksible løsninger, som kan tilpasses en rekke ulike bruksområder og industrier.


SQL:

Datahåndtering er nøkkelen til enhver suksessfull forretningsoperasjon. Med SQL, et dominerende språk for databasestyring, sikrer vi at din data er organisert, sikret og lett tilgjengelig. Vår inngående kunnskap om SQL gir oss muligheten til å bygge databaseløsninger som er både robuste og skalerbare.Vantevo AS' mangfoldige teknologiske portefølje er et klart vitnesbyrd om vår evne til å levere sofistikerte og tilpassede løsninger til våre kunder. Vår kompetanse i PHP, Laravel, Vue.js, React JS, React Native, C, Python og SQL setter oss i stand til å møte de mest krevende prosjektene og forandre dem til suksesshistorier.


Software utviklet av oss

Washd

Washd.ID Profesjonelle Løsninger for Vaskerier

Washd er en banebrytende løsning spesielt utviklet for profesjonelle vaskerier. Denne innovative plattformen gir vaskerier full kontroll over alle tekstiler, og tilbyr:


  • Sanntidsovervåkning: Spor tekstiler og deres plassering til enhver tid.
  • Integrert Økonomisystem: Fullt integrert med PowerOffice GO for sømløs økonomistyring.
  • Automatisert Bestillingshåndtering: Bestillinger behandles både manuelt og automatisk, og gir sluttkunder innsikt i deres tekstilbeholdning.


Tably

Tably: Kontaktløse Bestillinger for Matindustrien

Utviklet under koronapandemien, er Tably et intelligent, kontaktløst bestillingssystem som tjener restauranter, kaféer og hoteller:


  • Trygghet: Gir kundene muligheten til å bestille uten fysisk kontakt.
  • Fleksibilitet: Kan tilpasses til forskjellige typer virksomheter og behov.

Suppli

Suppli WMS: En utfordrer i Lagerstyring

Suppli WMS er mer enn bare et lagersystem; det er en revolusjon innen brukervennlighet og funksjonalitet:


Brukervennlig Grensesnitt: Intuitivt design som forenkler komplekse prosesser.

  • Avanserte Funksjoner: Kombinerer det beste fra alle behov i en pakke, som setter Suppli WMS på linje med de største konkurrentene.​Softwareutvikling er en kunst, og hos Vantevo AS har vi mestret denne kunsten gjennom innovasjon, tilpasning, og kontinuerlig utvikling.

Våre flaggskipsprodukter som Washd, Suppli WMS, og Tably, er bare begynnelsen på det vi kan tilby. Vi er dedikerte til å forstå din virksomhets unike behov og utvikle skreddersydde løsninger som driver din virksomhet fremover. Med vår erfaring i å bygge og integrere forskjellige systemer, står Vantevo AS klar til å være din partner i den digitale fremtiden. Kontakt oss i dag, og la oss skape morgendagens løsninger sammen.