Skytjenester med Vantevo AS: Naviger fremtiden, uten grenser


Bli med på en reise mot teknologisk fremgang med Vantevo AS sine skytjenester. Vi skreddersyr løsninger som setter deg i førersetet av innovasjon, fra fysiske servere til applikasjoner i skyen. Opplev en sømløs overgang til skyen med vår ekspertise, sikret på norsk jord. Kontakt oss i dag, og ta kontroll over din digitale fremtid.


Kontakt oss

Vantevo AS: Din Løsning for server og skytjenester


Fysiske servere: Kvalitet og pålitelighet

Vantevo AS' fysiske servere er optimalisert for ytelse og sikkerhet. Vi tilbyr tilpassede serverløsninger som gir deg full kontroll over dine data og applikasjoner. Sikret med løsninger fra Eset og med mulighet for backup hvis ønskelig, er våre servere bygget for å tåle det moderne forretningslandskapets utfordringer.


Server i skyen: Fleksibilitet og skalérbarhet

Våre skybaserte serverløsninger gir din virksomhet en unik fleksibilitet og skalérbarhet. Med Vantevo AS' skyserver kan du enkelt tilpasse ressursene dine til virksomhetens behov. Også her kan du stole på topp sikkerhet med Eset og ha mulighet for backup hvis du ønsker.


Applikasjoner i skyen: Fagsystemer, regnskapssystemer og sikker lagring

Spesialtilpassede fagsystemer i skyen er en av Vantevo AS' kjernespesialiteter. Enten du er rørlegger, elektriker, eller trenger et regnskapssystem, tilbyr vi skreddersydde løsninger hostet i vår sky. Med alle våre applikasjoner i skyen sikret med Eset, kan du stole på at dine data er trygge og tilgjengelige.Norsk sky: Vær trygg på at dine data er på norsk jord

Vår skytjeneste er på norsk jord, noe som gir ekstra trygghet og sikkerhet for dine data. Dette sikrer også at vi overholder lokale lover og forskrifter, og gir deg den roen du trenger for å fokusere på din virksomhet.


Sikkerheten til dine data og applikasjoner er vår topp prioritet. Alle våre fysiske servere og skytjenester er sikret med løsninger fra Eset, en verdensleder innen cybersecurity. Dette gir deg en ekstra lag av beskyttelse mot potensielle trusler, og sikrer at dine data forblir trygge. Du kan lese mer om våre IT-sikkerhetstjenester her.


Vi tilbyr også backup-løsninger for både våre fysiske servere og skytjenester. Våre backup-løsninger gir deg fred i sinnet ved å vite at dine viktige data alltid er beskyttet, uansett hva som skjer. Med Vantevo AS, er din virksomhet alltid sikret. Du kan lese mer om våre backup- og IT-sikkerhetstjenester her.Vantevo AS' server og skytjenester kombinerer teknologisk innovasjon med pålitelig sikkerhet og support. Med et bredt spekter av løsninger, inkludert fagsystemer, regnskapssystemer, og topp sikkerhet med Eset, er vi den partneren du trenger for å ta din bedrift til neste nivå. 

Sky og hybrid sky

Cloud med Vantevo AS: En fremtidsrettet løsning


Hva er Cloud/Skyteknologi?

Skyteknologi er levering av databehandlingstjenester over internett. Dette inkluderer lagring, databaser, nettverk, programvare, analyse, og mer. Det gir muligheten til å få tilgang til systemer og data hvor som helst, når som helst.


Fordeler med cloud


1. Fleksibilitet: Cloud/skyen gir organisasjoner muligheten til å skalere tjenester opp eller ned etter behov.

2. Kostnadseffektivitet: Betal kun for det du bruker, og reduser utgifter til hardware.

3. Tilgjengelighet: Tilgang til data og applikasjoner fra hvilken som helst enhet med internettforbindelse.

4. Sikkerhet: Moderne sikkerhetstiltak beskytter data i skyen.

5. Samarbeid: Fremmer samarbeid gjennom enkel deling og tilgang til informasjon.


Skyteknologi med Vantevo AS

Vantevo AS er din partner i overgangen til skyen. Vi tilbyr:


- Tilpassede Løsninger: Vi skreddersyr skytjenester som møter dine unike behov, inkludert fysiske servere, server i skyen, og applikasjoner som regnskapssystemer.

- Lokalisert Sikkerhet: Våre skytjenester er sikret med løsninger fra Eset og ligger på norsk jord, og backup er alltid inkludert.

- Ekspertise: Vårt erfarne team vil lede deg gjennom hele prosessen med å implementere skyteknologi.Cloud/skyen er mer enn bare en trend; det er en nødvendig del av den moderne forretningsverdenen. Med Vantevo AS som din skyteknologipartner, kan du dra nytte av alle fordelene som denne innovative teknologien har å tilby.


Enten du ser etter en komplett overgang til skyen eller ønsker å utforske spesifikke løsninger som applikasjoner i skyen, er Vantevo AS her for å hjelpe. Kontakt oss i dag for å begynne din reise mot en mer effektiv, fleksibel, og sikker teknologiløsning.

Hybrid Cloud: En komplett sky-løsning


Hva er Hybrid Cloud?

Hybrid cloud kombinerer det beste fra privat og offentlig sky, og gir organisasjoner fleksibilitet, effektivitet, og sikkerhet. Det skaper et enhetlig miljø der data og applikasjoner kan bevege seg mellom privat og offentlig sky.


Fordeler med Hybrid Cloud


1. Fleksibilitet: Gir mulighet for å skalere ressurser etter behov.

2. Sikkerhet: Kombinerer privat skys sikkerhet med offentlig skys kostnadseffektivitet.

3. Kostnadseffektivitet: Optimaliserer utgifter ved å bruke hver sky der den passer best.

4. Innovasjon: Fremmer rask utvikling og distribusjon av applikasjoner.

5. Disaster Recovery: Forenkler implementeringen av disaster recovery-løsninger.


Hybrid Cloud med Vantevo AS

Ved Vantevo AS forstår vi kompleksiteten og mulighetene i hybrid cloud. Vi tilbyr:


- Tilpassede Løsninger: Skreddersydd for dine unike behov.

- Sikkerhet: Topp sikkerhetstiltak for å beskytte din hybrid cloud.

- Ekspertise: Et team av eksperter klar til å hjelpe med din løsning.Hybrid cloud representerer en fleksibel og effektiv teknologiløsning som kombinerer offentlig og privat sky. Vantevo AS er din partner i denne teknologiske reisen, og vi står klare til å hjelpe deg med å utforske og implementere denne fremtidsrettede løsningen.


Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan hybrid cloud kan være den rette løsningen for din organisasjon.

​Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan Vantevo AS kan være din løsning for servere og skytjenester.

La oss sammen bygge en fremtid hvor teknologi og tillit går hånd i hånd. Din suksess er vår prioritet, og vi er her for å hjelpe deg hvert steg på veien.