Ansatte

Steinar Mc Shane Eriksen, CEO

Møt Steinar Mc Shane Eriksen, vår karismatiske CEO som er like lidenskapelig opptatt av mennesker som han er av teknologi. Med en unik evne til å forene disse to verdener, er han hjørnesteinen i vår virksomhet. Steinar trives i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi, og hans visjonære tilnærming har ført oss inn i nye høyder. Med en sterk tro på at menneskene er kjernen i enhver teknologisk fremgang, bringer han enestående ledelse og inspirasjon til vårt team. Under hans ledelse fortsetter vi å utforske, innovere og skape en positiv innvirkning på mennesker gjennom teknologi. Steinar er mer enn en CEO - han er en drivkraft som har formet vår suksesshistorie.

Daniel Christiansen, COO

Møt Daniel Christiansen, vår dedikerte COO. Med ansvar for fakturering og kundeoppfølging, sørger han for effektiv drift og tilfredse kunder. Daniel foretrekker godt planlagte prosesser og unngår overraskelser. Hans nøyaktighet og strukturerte tilnærming sikrer smidig drift og en pålitelig kundeopplevelse. Med sin innsiktsfulle ledelse og enestående evne til å håndtere komplekse situasjoner, er Daniel en uvurderlig styrke som driver oss mot en enda større suksess. I tillegg til hans profesjonelle dyktighet, sprer Daniel glede med sin kjærlighet for tørre vitser og elsker å kakle med kollegene, noe som skaper en positiv og morsom arbeidsatmosfære.

Bjørn Anders Fjeldheim, CTO

Møt Bjørn Anders Fjeldheim, vårt tekniske overhode og den ultimate nerden når det kommer til systemer og overvåking. Med en urokkelig lidenskap for teknologi, er han hjernen bak våre avanserte overvåkingssystemer som holder alt i sjakk. Bjørn elsker å dykke ned i komplekse tekniske utfordringer og finner glede i å optimalisere og sikre at alt er operativt til enhver tid. Med hans ekspertise og nerdete tilnærming til teknologi, kan vi alltid føle oss trygge på at våre systemer er i de beste hender. Han er selve hjerte og sjel av vår tekniske suksess.

Anna Hych, CMO

Møt Anna Hych, vår dyktige Chief Marketing Officer (CMO) som brenner for å drive vår merkevare til nye høyder. Med en unik kombinasjon av kreativitet og strategisk innsikt, leder Anna vårt markedsføringsteam mot suksess. Hun er en ekte markedsføringsguru, alltid på jakt etter innovative måter å engasjere vårt publikum på. Anna er kjent for å inspirere teamet og finne de perfekte kampanjene som treffer hjertet til våre kunder. Hennes dedikasjon til å forstå kundenes behov og ønsker gjør at vi stadig overgår forventningene. Med Anna ved roret er vi sikre på at vår merkevare vil fortsette å skille seg ut i bransjen og forbløffe verden med våre unike markedsføringsstrategier. Anna jobber via vårt søsterselskap Let´s Go Famous.

Kacper Kuklinski, Lærling

Møt Kacper Kuklinski, vår talentfulle lærling i Dataelektronikk. Til tross for sin unge alder, har Kacper allerede gjort seg bemerket ved å delta i store prosjekter. Han utmerker seg med imponerende utviklerferdigheter, spesielt i PHP, Laravel og SQL-databaser. Kacpers tekniske kompetanse og entusiasme bidrar til å løfte vårt team til nye høyder.

Gard Nordnes Pedersen, Lærling

Møt Gard Nordnes Pedersen, vår lærling i IKT servicefag med en utrettelig nysgjerrighet. Han elsker kundeservice og går aldri et sted uten å tenke ut neste brukermanual. All hans fritid går bort til å lese tutorials og videreutvikle sine kunnskaper. Gards lidenskap for teknologi og kontinuerlige læring gjør ham til en uvurderlig ressurs i vårt team.

Bozhidar Kukeski, Leder integrasjon

Møt Bozhidar Kukeski, vår dyktige leder for integrasjonsteamet og ekspert innen programmeringsspråkene C og Python. Hans eksepsjonelle ferdigheter har gjort ham til en uunnværlig ressurs i flere utviklingsprosjekter, hvor han også fungerer som assisterende leder. Bozhidars engasjement og evne til å veilede teamet har ført til imponerende resultater og bidratt til vår suksess. Han er en inspirerende ung leder som driver vårt team mot stadig større prestasjoner, og hans dedikasjon til teknologiske fremskritt har gjort ham til en respektert autoritet innenfor sitt felt.

Olga Labanok, UX/UI Designer

Møt Olga Labanok, vår fremragende senior UX/UI-designer. Med enestående kreativitet og ekspertise leverer hun de beste designene i bransjen. Olga slutter aldri å overraske oss med imponerende mockups og forslag, selv med kun få stikkord. Hennes evne til å visualisere og skape intuitive brukeropplevelser gjør henne til en uunnværlig del av vårt team. Olgas dedikasjon til perfeksjon og innovative tilnærming løfter våre prosjekter til nye høyder, og imponerer kunder og kolleger med hennes talent.