Kundestøtte

Allerede kunde?

Vi er tilgjengelig for å bistå dere innenfor den SLA (supportavtalen) dere har valgt. Egne takster gjelder for støtte utover det som står i avtalen.


Ikke kunde?

Det gjør ingenting. Står dere fast og trenger IT-støtte, så er det bare til å ta kontakt. 


Marketing

Kom i kontakt med kundestøtte

Kontaktskjema


Separate email addresses with a comma.
 

Fjernhjelp


Trenger du mer omfattende teknisk støtte? Vi tilbyr fjernstyring med AnyDesk, som gjør det mulig for våre supportagenter å koble seg til datamaskinen din eksternt. Dette gir oss mulighet til å se og løse problemet direkte, og du kan følge med hele prosessen mens vi arbeider.Last ned AnyDesk
 

Vårt supportteam består av dyktige og erfarne teknikere som er dedikerte til å løse dine problemer og gi deg den hjelpen du trenger. Uansett om det er tekniske utfordringer, generelle spørsmål eller veiledning du trenger, er vi her for å hjelpe deg på en profesjonell og vennlig måte. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Hvis du har noen kommentarer, forslag eller ros, er du hjertelig velkommen til å dele dem med oss. Din tilbakemelding hjelper oss med å forbedre våre tjenester og tilby den beste kundeopplevelsen.

Din partner i digital sikkerhet og effektivitet


I en digital verden er trusler som virus ikke lenger begrenset til biologiske organismer. Derfor jobber vi i Vantevo kontinuerlig for å beskytte dataene dine mot slike skadelige programmer. Å ha en sikker backup er mer enn bare et sikkerhetsnett; det er en forsikring om at verdifull informasjon alltid vil være innen rekkevidde, selv i de mest uforutsette situasjoner.


Vi forstår at tekniske problemer kan oppstå når du minst venter det, og det er derfor vår fjernhjelp er designet for å gi rask, effektiv og profesjonell assistanse, uansett hvor du befinner deg. Vår ekspertise i serverdrift sikrer at din digitale infrastruktur alltid er optimalisert for ytelse, med minimal nedetid. I dagens sammenkoblede verden er nettverk ryggraden i enhver virksomhet. Enten du trenger en robust kablet løsning eller trådløs wifi-tilkobling som kan håndtere høye datavolumer, er vi her for å sikre at kommunikasjonen din alltid er på topp.


Stol på oss for å beskytte, administrere og optimalisere din digitale verden. Ditt nettverk. Din data. Din trygghet.