E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Rackbeat lagerstyring

Rackbeat lagerstyring

Rackbeat lagerstyring i skyen samler din forretning i ett system – med varen i fokus. Rackbeat lagerstyring gir deg en oversikt over lagerstyring i sanntid. Rackbeat lagerstyring støtter produksjonslager som standard. Det betyr at hvis du selger produkter bestående av flere komponenter eller produkter, så kan du følge produksjonskost helt ned til den minste detalj. Datadrevne beslutninger gir bedre service, bedre kvalitetskontroll og bedre prognoser. Løsningen er 100% skybasert og tilgjengelig på alle plattformer. Innkjøp, leveranse, lagerflyt og plukk gjøres enkelt via en håndterminal eller med scanner tilkoblet en PC. Rackbeat vokser med dere ut i fra vår modell pay as you play. Med Rackbeat lagerstyring, er det like enkelt å redusere lisenser som det er å øke. Det gjør oss ganske unike på markedet.

Premium

Inneholder alle funksjoner
kr 650 Pr Måned
  • Tilgang til alle moduler
  • Tilgang til alle integrasjoner
  • Støtter FIFO

Lagerbruker

Inneholder alle funksjoner en lagerarbeider trenger
kr 250 Pr Måned
  • Tilgang til alle lagerfunksjoner
  • Skann strekkoder og RFID
  • Svært intuitivt design

 

Automatisk lagerstyring og logistikk

Du behøver ikke lenger å bekymre deg for lager og logistikk. Du behøver heller ikke å leie inn lager- og logistikkeksperter for å optimalisere ditt lager eller få oversikt over avgjørende faktorer som lagerbeholdning, leveringstider og ordrestørrelser. Det eneste du behøver å bruke tid og kapital på, er din kjerneforretning. Resten tar Rackbeat seg av. Ved å ta i bruk funksjoner som autobestilling direkte til din leverandør, så sørger du alltid for at lageret er inneholder de varer som skal være der. Rackbeat logger all aktivitet på dine produkter så det er enkelt å se full historikk på en vare. For eksempel når ble den sist solgt, har den blitt flyttet til annen lokasjon, brekkasje, foreligger det bestillinger og ikke minst, hvem som har utført endringene.

Integrasjon er samspill mellom dine fagsystemer

Rackbeat lagerstyring kan integreres mot en rekke fagsystemer. Bildet til under viser noen av integrasjonene som kan tas i bruk. Rackbeat kommuniserer i sanntid og alle systemer blir på den måten oppdatert med lagerverdi, fakturagrunnlag, lagerstatus på nett, automatisk henting av webordre eller mot kassesystemet. Vi er i dag integrert mot PowerOffice Go, 24SevenOffice, e-conomic, Dinero, Webshipper, Woocommerce, Shopify, Shopbox med fler.Ønsker du en egen integrasjon? Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Intuitiv og enkel design for effektive lagermedarbeidere

Et logistikksystem skal være intuitivt og enkelt i bruk for en lagermedarbeider. Grensesnittet skal vise de arbeidsoppgavene som en lagermedarbeider bruker og ikke alt annet. Designet er nøye utformet i samråd med ansatte hos våre kunder og vi får svært gode tilbakemeldinger på hvor enkelt vi har lagt dette opp. Effektivitet og nøyaktighet pakket pent inn i en mobiltilpasset layout. Siden Rackbeat er 100% skybasert, så trenger du ikke dekke store områder med trådløst nett / WiFi. Du kan enkelt bruke en av våre sertifiserte Rackbeat håndterminaler med 4G. Håndterminaler med sim-kort og lynrask 4G sørger for enestående tilgjengelighet over mobilnettet og eliminerer signalfeil på trådløse nett. Abonnement på 4G kan velges fra en hvilken som helst operatør og vi kan i tillegg levere dette gjennom vårt partnerskap med Unifon som har full Telenor-dekning. Se vårt utvalg av håndterminaler og andre produkter til lager og logistikk her: https://www.vantevo.no/shop/

Hvorfor velge Rackbeat?

Daglig leder i Vantevo, Steinar Mc Shane Eriksen begynte sitt arbeid med lagerløsninger og håndterminaler allerede i 2007. Siden den gang har det faktisk ikke skjedd så fryktelig mye i denne bransjen, før nå. Mange av løsningene som finnes der ute i dag kalles ofte for skyløsninger, men krever fortsatt at du som kunde må investere i både servere og annet utstyr. Som konsulent for både mellomstore og store bedrifter sittende som et ledd mellom kunde og tilbyder av logistikksyster, så kom stadig spørsmålet, du har ikke et eget system du selger da? I lang tid, så var svaret, nei. Rett og slett fordi det ikke var noe som skilte seg ut nok basert på fremtiden. I dag når kunder spør, så svarer vi et rungende, ja. Vi leverer Rackbeat WMS. Et moderne og fremtidsrettet lagersystem som er laget for selskaper i vekst eller som er tungt etablert.

Vantevo leverer alt du trenger for og komme i gang. Tung kompetanse, enestående lagerløsning, utstyr og ikke minst, priser som ingen andre på markedet kan matche. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang