E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40
Datafangst, Rfid og print


Datafangst, RFID og Print fra Vantevo sørger for en effektiv arbeidshverdag. Hver eneste dag sørger våre produkter for at riktig data blir plassert på riktig sted. Våre kunder har eget lager, leier lager, registrerer pasienter, plukker varer på fryselager, frakter varer eller selger varer. Vi fører full produktportefølje fra Zebra og Honeywell som er verdens største produsenter innenfor datafangst, RFID og etikettprint. Hos oss får du rett produkt til riktig miljø. Det stilles strenge krav til utstyr som skal benyttes i miljøer som sykehus, matproduksjon og militær. Vi leverer sertifiserte produkter som er godkjent for bruk slik at alle krav er ivaretatt.

Datafangst

Datafangst kommer i mange forskjellige varianter. Mest kjent er kanskje strekkodeleseren, men datafangst er så mye mer enn strekkodeleseren som «bipper» hver gang en av matvarene dine farer over båndet i butikken. Datafangst er også små datamaskiner med innebygget leser som tar i mot data fra det du scanner og registrerer det direkte i et system. For eksempel på et sykehus, så kan de ved å scanne strekkoden du har fått rundt håndleddet få opp alt av info om deg. Tilstand, siste besøk, medisiner gitt og eventuelt ting du er allergisk mot eller ikke tåler. Datafangst er postbudet som skal ha en signatur fra deg som en bekreftelse på at pakken er levert. Datafangst er lagermedarbeideren som plukker varene du bestilte fra favorittbutikken din. Vi leverer datafangst tilpasset den bransjen dere opererer i og med de nødvendige sertifiseringene som kreves i spesielle miljø.

Kom til oss med deres idéer og tanker, så finner vi den beste løsningen sammen. Vi jobber med små, mellomstore og store bedrifter. Felles for alle våre caser, er ROI (Return of investment). Prisen skal være riktig, produktet skal ikke ta opp mye tid relatert til service og brukeren av utstyret skal kunne betjene det.

RFID

RFID står for Radiofrekvensidentifikasjon. Kort forklart, så betyr det at informasjon lagres i en chip som tolkes av en leser via radiosignaler. Du har helt sikkert benyttet deg av RFID. Det brukes i heiskort, nøkkelbrikker, telefoner og etiketter. Sistnevnte er helt genialt. I stedet for å bruke tradisjonelle etiketter hvor du er avhengig av at skriften fortsatt kan tydes, så har du begge deler i en RFID etikett. Posten bruker nå denne teknologien for å levere pakker hjem til det Norske folk. Nettbutikker får en svært stor reduksjon i fraktpriser ved å ta i bruk dette. Alt du trenger er en RFID etikettskriver og riktige RFID etiketter. Vi hjelper dere med dette og leverer alt din bedrift trenger for og komme i gang.

Print

Produktporteføljen på print innenfor segmentet vi leverer i er stort. Vi har har alt fra de minste bordmodellene av etikettskrivere til automatiserte printere hvor etiketter står i eget stativ. Kvalitet på utskrift måles i DPI. Jo høyere DPI, desto bedre kvalitet på utskriften. Noen etikettskrivere skriver ut ved hjelp av varme, de kalles for direktetermiske og andre bruker fargebånd, de kalles termiske. Våre produsenter er Honeywell og Zebra. Det anbefales alltid å kjøpe originale etiketter for beste resultat og holdbarhet.

Kom gjerne med ditt ønske om størrelse og utseende på etikett, så finner vi både skriver og riktig etikett til deres formål. Det er store forskjeller, så det er viktig og få riktig kvalitet. Det er fks forskjell på en etikett som skal stå på et fryselager kontra en som brukes på et varmt lager. Våre printere printer daglig ut etiketter for matproduksjon, frakt, konsertarmbånd, pasientarmbånd og dessverre parkeringsbøter for de som skulle være uheldig.

Under ser du en video som viser hvordan våre produkter blir brukt rundt om i de forskjellige bransjene.

Vi er godkjent partner av Honeywell, Zebra Technologies og Datalogic. Dette er tre av de største produsentene innenfor datafangst, Rfid og print.

Kontakt oss via skjemaet nedenfor.


Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang