E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Med Ordrestyring med deg i lommen, så har du alltid full kontroll!

Timer, materiell og dokumentasjon. Passer perfekt til de fleste håndverksbransjer som Elektro, VVS, Tømrer og vedlikehold. Ordrestyring er selvsagt integrert mot alt som er viktig for din bedrift. Boligmappa, Økonomisystem, Abax kjørebok, Rackbeat lagerstyring og mange fler.

All-in-one

kr 449 Pr mnd. Kr 14 995 i oppstart.
  • Alle funksjoner i Ordrestyring
  • Tilgang til våre integrasjoner
  • Mobilapp for iOS og Android
  • Ubegrenset support
  • Sikkerhet på øverste nivå
  • Ubegrensede opplastinger

Mer enn 20 000 håndverkere bruker Ordrestyring hver eneste dag. Det brukes til ordre, tilbud, oppgaver, fakturering, time- og matriellregistrering, enterprisestyring, dokumentasjon og innhenting av priser. Ordrestyring sørger for et komplett overblikk i sanntid over bedriftens forretninger og økonomi. Både når det gjelder enkeltoppdrag eller totalt på hele bedriften. Bruker du Ordrestryring sin digitale løsning, så vil du oppnå som elektriker, rørlegger, tømrer, murer eller maler store tidsbesparelser og en mer effektiv arbeidsflyt. Timer og materiell overføres automatisk til fakturering og Ordrestyring er i tillegg integrert mot mange systemer.

Glem dyre investeringer! Ordrestyring er virkelig et alt-i-et system. Du trenger ingen dyre konsulenter eller tunge investeringer. For kun 14 995,-, så settes system opp for deg tilpasset din bransje og bedrift. Deretter er det 449,- pr lisens og selvsagt gratis support. Ordrestyring er skybasert, så du har tilgang uansett hvor du befinner deg. Selv når du nyter en deilig ferie i varmere strøk, så vil du enkelt kunne se hvordan bedriften din går direkte på telefonen eller en PC under ei palme.

Vi er stolte over og få Ordrestyring i vår produktportefølje og vi vil så gjerne holde en demo for deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat! Se www.ordrestyring.no for utfyllende informasjon eller ring oss på 33 50 10 40.

Den ultimate programvaren for planlegging!

Ordrestyring gjør planleggingen av din og medarbeidernes hverdag mye enklere, og sørger for at du kan utnytte ressursene dine optimalt og unngå dødtid.

Med kalenderen i Ordrestyring har du oversikt over alle pågående oppgaver, og du kan enkelt flytte rundt på avtaler for å tilrettelegge arbeidet optimalt. Når du gjør en endring i kalenderen, f.eks. flytter på en oppgave, kan medarbeiderne se det i appen med én gang. De behøver ikke å komme innom kontoret for å få beskjed.

  • Enkel planlegging av oppgaver
  • Oversikt over når medarbeiderne er ledig
  • Mindre dødtid og mer effektive medarbeidere
  • Optimal utnyttelse av ressurser

Integrasjoner

Samspill mellom systemer kalles for integrasjoner. Ordrestyring er sømløst integrert med følgende systemer:

24SevenOffice
Poweroffice Go
Xledger
Tripletex
Abax kjørebok
Visma eAccounting
Boligmappa
Rackbeat lagerstyring

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang