E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Om oss

Vantevo om oss

Vantevo er et selskap i sterk vekst innenfor segmentet vareflyt. Vår oppgave er å tilby kunder løsninger som forenkler og bidrar til vareflyt med høy presisjon. Samlet så har vi over 20 års erfaring innenfor lagerstyring og vareflyt med tilhørende hardware. 

Vi holder til på Elveveien 28 i Larvik, kun få minutter unna E18 eller togstasjon. Det beste vi vet er og få besøk hvor vi mer enn gjerne tar dere med inn på vårt demo-rom. Her kan dere teste ut hardware å se løsningene våre live. Vår filosofi er at samspillet mellom mennesker og teknologi skal harmonere. Det er grunnen til at vi har valgt de samarbeidspartnerne vi har i dag. De er fremoverlent, yter enestående service og har produkter som hjelper våre kunder med effektivitet og gevinst. 

Vår løsning for lagerstyring heter Rackbeat og har hovedkontor i København, Danmark. Her sitter det en fantastisk gjeng mennesker som er med oss i alle caser der våre kunder har ønsker om egne tilpasninger. Integrert fraktløsning fra vår partner Webshipper sørger for smertefri bestilling av frakt og utskrift av fraktlapper direkte i Rackbeat. Hardware som vi tilbyr kommer fra verdens største og mest innovative selskaper innenfor segmentet vareflyt. Vi er sertifisert partner av Zebra Technologies, Honeywell og Datalogic. Som sertifisert partner, har vi tilgang til hele produktporteføljen inkludert service og utvidet garanti.

Men, vareflyt skjer ikke bare på lager. I HoReCa bransjen, så skal det leveres mat og drikke til gjester. HoReCa står for hotell, restaurant og catering. Sammen med vår partner Payrest, så kan vi tilby bestillingsapp med bordservering og take-away. Kunden registrerer seg en gang og får tilgang til det utsalgsstedet har lagt inn av produkter. Payrest kan også integreres mot vårt kassesystem som heter Shopbox.

Vi gleder oss til å samarbeide med dere, så kontakt oss for en uforpliktende prat.

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang