E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Bestillingsbrikker for matservering til Telemark museum

Telemark museum

Vi ble kontaktet av Telemark Museum vedrørende en løsning som skulle signalisere når kunder kunne komme inn å hente mat som ble bestilt. De hadde lest om våre bestillingsbrikker for matservering og ville vite mer om denne løsningen. I tillegg, så måtte det investeres i en kjøkkenprinter som skriver bestillinger på mat knyttet opp mot bestillingsbrikkene. Området som skulle dekkes var både ute og innendørs.

Løsning

En sentral, bestillingsbrikker, stativ og kjøkkenskriver. Sentralen ble plassert på kjøkkenet slik at medarbeider med ansvar for produksjon av mat taster inn brikkenummer når alt er klart. Vi monterte opp utstyret og tok en signaltest på området. Sentralen dekket både innendørs og utendørs areal. Løsningen fungerer på følgende måte. Kunde kommer til kassen å bestiller mat, kunden får med seg en brikke med fks tallet 10 på, når kunden har betalt så blir det skrevet ut en lapp på kjøkkenet som viser hvilken rett og hvilket nummer på brikken og når maten er ferdig, så trykket den ansatte inn brikkenummer på sentralen. Da piper brikken og signaliserer at maten er klar for henting. Administrasjonssekretær Ingvild Eriksen hos Telemark museum er svært fornøyd med denne løsningen som løste akkurat det de var på utkikk etter.

Telemark museum er et flott sted med mye historie. Er du i nærheten, så burde du absolutt ta et besøk. Se Telemark museum sin hjemmeside her https://www.telemarkmuseum.no

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang