E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Nyheter

Her kan du lese om siste nytt fra oss

Vantevo.CLOUD er lansert

Endelig er det en realitet! Vantevo.cloud er endelig i gang og vi er så stolte at vi nesten sprekker.

Vantevo.cloud har vært en kjempestor investering for oss, men en strategisk riktig en. Vi utvikler egne systemer og ønsker å ha full kontroll på server, sikkerhet og økosystemet rundt. Det har resultert i at vi har bygget en moderne serverpark med sikkerhet i høysetet og med så lokal tilgang at vi fysisk kan være i vår egen sky på 20 minutter. Det vil si at hvis et eller annet skjer og vi fysisk må kjøre til den serveren der skyen vår er, så er vi der altså på kun 20 minutter. Vår nye serverpark har svært høy ytelse og er laget for å takle helt vanvittig mengder datatrafikk, faktisk like mye datatrafikk som trengs i hele Larvik Kommune. I Vantevo.cloud, så er det satt av egen plass til våre kunder. Det betyr at lokale servere eller servere som har stått i en annen sky kan flyttes til oss og vi kan tilby en helt overlegen leveranse til dere. 

Med oss på laget, har vi fått med oss kanskje Norges beste mennesker bak drift av datasenter. Her snakker vi både teknisk og fysisk sikkerhet som svært få kan skilte med. Datasenteret har fiber fra Telenor, Telia, Globalconnect og Viken Fiber. Skulle en av de gå ned, så har det ingenting å si for vår serverpark. Selv om 3-4 leverandører skulle gå ned, så ville fortsatt alle tjenester være tilgjengelig uten nedetid. I tillegg styres datasenteret av grønn strøm og kjøleanlegget leverer direkteluft i 10-12 måneder. Ved strømstans, så vil tre store aggregat ta over og sørge for at ingenting går ned. Aggregatene testkjøres en gang i måneden for å simulere strømstans.

Vi har nå flyttet alt av egne tjenester over på Vantevo.cloud å jobber utelukkende i vår egen sky. Nå skal vi i gang med onboarding av alle eksisterende kunder og vi gleder oss til å levere rå ytelse til svært gunstig pris.

Vi kommer til å tilby de samme tjenestene som vi gjør i dag på vår nye plattform, men vi vil også legge til fler. Ett eksempel på en ny tjeneste fra oss vil være dedikert server. Da får du som kunde en virtuell server hos oss som du kan styre helt på egenhand. Når det er sagt, så vil fortsatt vår kjernevirksomhet relatert til server være full drift. Vi tar oss av alt det operative med oppdateringer, installasjoner, backup etc.

Liste over noen av tjenestene vi drifter for våre kunder

Nysgjerrig på om dette kan være noe for din bedrift?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang