E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Nyheter

Her kan du lese om siste nytt fra oss

Nye høyder med Zebra

Denne sommeren har vi i Vantevo jobbet hardt for å nå nye høyder sammen med vår partner på hardware, Zebra Technologies.

Vi kan nå smykke oss med tittelen ISV partner med tyngde på RFID. Dette har vært en lang prosess med sertifiseringer og annen dokumentasjon, men til slutt så kom den nye tittelen vår. Det er ikke mange av oss i Norden og man får ikke tilgang til Zebra sine platformer og RFID hardware uten dette på plass.

Vi starter utrulling av vår nyeste løsning allerede nå i August og vi er svært stolte av det vi har fått til. Er ditt firma på jakt etter en partner som kan både utvikle software å levere hardware, så er det bare å ta kontakt med oss.

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang