E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Nyheter

Her kan du lese om siste nytt fra oss

Webshipper

Rackbeat & Webshipper

 

Webshipper er løsningen for deg som sender varer til dine kunder!

Føler du at din ordrehåndtering er utilstrekkelig? At håndtering er en flaskehals som hindrer bedriften i å nå sitt fulle potensiale?

I mangelen av riktig håndtering og automatisering er nettopp frakt og ordrehåndtering en tidstyv som hindrer mange bedrifters vekst. For spare deg for mye tid og masse penger har Webshipper lansert en alt-i-ett fraktplattform som nettopp gir deg frihet og tid til å få din bedrift til å vokse gjennom automatisk frakt og ordrehåndtering.

Webshipper er dog ikke som andre plattformer. Webshipper skiller seg ut ved å tilby skreddersydde moduler og funksjoner som enkelt automatiserer hele ordreflyten fra start til slutt, fra ordrehåndtering til retur. Webshipper håndterer fraktetiketter, følgesedler, sporing og tollpapirer samt alle andre deler av din ordreflyt. Webshipper støtter til og med Batch Picking hvor du med håndholdte enheter kan pakke flere ordre på en gang, printe fraktetiketter, sende sporing og lukke ordre på en gang.

Webshipper kommuniserer naturligvis med din nettbutikk, ditt ERP-system og lagerløsninger som Rackbeat så du trygt og sikkert kan håndtere alle dine ordrer. Sikkerhet, simplifisering og tidsbesparing er kjernen i Webshipper og dette gjør at du får tid til å gjøre det du gjør best, nemlig få din bedrift til å vokse.

Du kan også bestemme fraktrater basert på kostpris, tilby gratis frakt eller sette opp regler basert på verdien av handlekurver til dine kunder, varetype og mye mer.

I Webshipper sin checkout-modul har du blant annet mulighet til å vise hentesteder, tilføye enkel og hurtig checkout i din nettbutikk samt tilføye og kombinere over 50 transportører lynraskt.

Vil du vite mer?

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang