E-post: post@vantevo.no Telefon: +47 33 50 10 40

Nyheter

Her kan du lese om siste nytt fra oss

Vantevo AS & Zebra Technologies

Samarbeidet mellom Vantevo AS og Zebra Technologies strekker seg over flere år og vi er stolte av å kunne si at vi er en partner av Zebra.

Zebra Technologies har over 50 års erfaring med å samle inn data og det er i hovedsak håndholdte skannere som våre kunder vil ha. Dette er skannere som for eksempel brukes til varetelling. Bruker du skannere for å gjennomføre varetelling så vil du spare mye tid og penger i forhold til å telle for hånd. Mange av våre kunder slipper nå å stenge butikken en hel dag for å gjennomføre varetelling. De ansatte bruker nå heller en håndskanner fra Zebra og foretar tellinger når det er lite kunder og litt roligere i butikken. Dette er flott måte å kutte kostander på!

Zebra Technologies er svært kunnskapsrike og villige til å hjelpe oss når vi står i utfordrende kundecaser. De stiller opp med produkter, stor kunnskap og interesse der vi sammen finner frem til de beste løsningene for våre kunder som har behov for å samle data i alle slags situasjoner, det være seg noen av Norges største produksjonsbedrifter eller den lille, lokale klesbutikken.

Vil du forenkle og forbedre hverdagen til deg og dine ansatte? Ta kontakt med oss i dag så finner vi frem til den beste løsningen for dere, sammen. www.zebra.com

You might be interested in …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ta kontakt

La oss holde dialogen i gang